Νέα επίθεση σε μετανάστη στα Πατήσια - Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται το θύμα

Μια ακόμα δολοφονική επίθεση εναντίον μετανάστη, στην Αθήνα αυτή τη φορά, έγινε το περασμένο Σάββατο. Ο Ουσμάν Μοχάμεντ λιντσαρίστηκε από ομάδα 10-12 ατόμων στην λεωφόρο Ν. Ηρακλείου και Τραλλέων, ενώ επέστρεφε σπίτι του από την εργασία του.

Γράφει η Ειρήνη Προμπονά για το stokokkino.gr

Ήταν 3 το ξημέρωμα, στην περιοχή των Άνω Πατησίων – Λαμπρινής, όταν ο 30χρονος Ουσμάν Μοχάμεντ έφευγε από το εστιατόριο που εργάζονταν και πήγαινε να πάρει το λεωφορείο για να επιστρέψει σπίτι του. Στην Λ. Ηρακλείου και Τραλλέων δέχτηκε επίθεση-λιντσάρισμα από ομάδα 10-12 ατόμων, ηλικίας 20-30 ετών.


 
Τα άτομα αυτά αφού τον περικύκλωσαν άρχισαν να το χτυπάνε και να το κλωτσάνε. Ο Ουσμάν Μοχάμεντ λιποθύμησε από τα χτυπήματα. Όταν συνήλθε, επέστρεψε στη δουλειά του, όπου τον μετέφεραν αρχικά στο νοσοκομείο ΚΑΤ, ενώ παραμένει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο «Αγία Όλγα» με τραύματα στο πρόσωπο, με σπασμένη τη μύτη και εκδορές στα χέρια.
 
Στην καταγγελία που συνυπογράφουν η Πακιστανική Κοινότητα Ελλάδας και η ΚΕΕΡΦΑ, αναφέρεται ακόμα πως: «Ο ίδιος γνωρίζει λίγα ελληνικά και δεν αντιλήφθηκε τι του φώναζαν όταν τον χτυπούσαν.


 
Όπως παρατηρεί η Κίνηση στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε «τελευταία, πυκνώνουν και εξαπλώνονται οι ρατσιστικές επιθέσεις κατά εργατών μεταναστών στη περιοχή φτάνοντας τις τέσσερις τον τελευταίο μήνα, στην Ν. Ιωνία, στο Ν. Ηράκλειο, στους Αγ. Ανάργυρους και στον  Κόκκινο Μύλο.

* Φωτογραφίες απο την ιστοσελίδα της ΚΕΕΡΦΑ