Έκκληση για οικονομική βοήθεια στον 29χρονο Γιάγκο Παλαμίδα

Έκκληση για οικονομική βοήθεια κάνει η οικογένεια του Γιάγκου Παλαμήδα, που πάσχει από μια δύσκολη και σπάνια μορφή καρκίνου.

Για τη στήριξη του 29χρονου Γιάγκου διοργανώθηκε πρόσφατα και μια συναυλία στο Ανοιχτό Θέατρο Βόλου με τη φιλική συμμετοχή του Αλκίνοου Ιωαννίδη.

Ακολουθεί η έκκληση της οικογένειας και ο τρόπος που μπορείτε να βοηθήσετε:

Ο Γιάγκος Παλαμηδάς είναι 29 ετών και διαγνώστηκε με μια πολύ δύσκολη και σπάνια μορφή καρκίνου, διφασικό μεσοθηλίωμα του περιτοναίου.Τον Οκτώβριο υποβλήθηκε σε ένα μεγάλο χειρουργείο, όπου αφαιρέθηκαν κάποιοι όγκοι, τον Δεκέμβριο σε ένα ακόμα πιο δύσκολο χειρουργείο,όπου αφαιρέθηκαν με μικροχειρουργική κάποιοι ακόμα όγκοι, κάποια όργανα που είχαν προσβληθεί και έγινε HIPEC(συνδυασμός ενδοκοιλιακής υπερθερμίας και χημειοθεραπείας).

Από τότε συνεχίζει με βαριές χημειοθεραπείες, έχει κάνει ένα ταξίδι στο Ισραήλ για εξειδικευμένες εξετάσεις που δεν υπάρχουν στην Ελλάδα και όπου χρειάστηκε να μείνει 3 εβδομάδες. Στις 19/9 ξαναέκανε χειρουργείο με HIPEC και αφαίρεση πόλλων όγκων που είχαν δημιουργηθεί ξανά, γιατι ανήκει στις ελάχιστες περιπτώσεις που η κλασσική χημειοθεραπεία του συγκεκριμενου τύπου καρκινου δεν τον πιάνει.

Η κατάσταση της υγείας του εκτός από δύσκολη και σπάνια είναι και πολύ οικονομικά απαιτητική, αφού το ταμείο δεν καλύπτει τα έξοδα για Ισραηλ, αλλά και στην Ελλάδα η κάθε επέμβαση που κάνει στοιχίζει περίπου 20.000€ δεν καλύπτεται από το ταμειο και χρειάζεται συχνη επαναληψη ενώ η συμμετοχή για τα υπόλοιπα είναι αρκετά υψηλή στο σύνολο της.

Ελπίζουμε στην οικονομική και ηθική συμπαράσταση όσων  επιθυμούν, προσμένοντας ένα καλύτερο αύριο...

Τράπεζα Πειραιώς
Αριθμός λογαριασμού: 5610-096532-581
Iban GR3101726100005610096532581
Ονοματεπώνυμο ΠΑΛΑΜΗΔΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ